ЛОГИН ИЗБОРНИК
Login Izbornik

Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава

Информации од јавен карактер


 
Службено лице:    Ива Наневска
                            iva.nanevska@zels.org.mk
                            02-3099033

Барање за пристап до информации од јавен карактер:Веб страна на комисијата за заштита на право за слободен пристап 
до информации од  јавен карактер http://www.komspi.mk/


Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Ново - Годишен извештај

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

Гласило

Стратешки план 2011 - 2015

Родова еднаквост


ЗЕЛС е-услуги
© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.