ЛОГИН ИЗБОРНИК
Login Izbornik

Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава

               

План за обуки

План за обуки 2016
План за обуки 2015
План за обуки 2014
План за обуки 2013
План за обуки 2012
План за обуки на ЗЕЛС 2011/2012 

Извештај за обуки

Извештај за спроведени обуки на ЗЕЛС за 2016г.
Извештај за спроведени обуки на ЗЕЛС за 2015г.
Извештај за спроведени обуки на ЗЕЛС за 2014г.
Извештај за спроведени обуки на ЗЕЛС за 2013г.
Извештај за спроведени обуки на ЗЕЛС за 2012 г.
Извештај за обуки 2011
Извештај за обуки 2010
Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Гласило

Одржлива Урбана Мобилност - Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услуги
Forimski-moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.