ЛОГИН ИЗБОРНИК
Login Izbornik

Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
 

АКЦИОНИ ПЛАНОВИ НА ЗЕЛС

Акционен план на ЗЕЛС за 2019 година
Акционен план на ЗЕЛС за 2018 година
Акционен план на ЗЕЛС за 2017 година
Акционен план на ЗЕЛС за 2016 година
Акционен план на ЗЕЛС за 2015 година
Акционен план на ЗЕЛС за 2014 година
Акционен план на ЗЕЛС за 2013 година
Акционен план на ЗЕЛС за 2012 година
Акционен план на ЗЕЛС за 2011 година
Акционен план на ЗЕЛС за 2010 година
Акционен план на ЗЕЛС за 2009 година
Акционен план на ЗЕЛС за 2008 година
Акционен план на ЗЕЛС за 2007 година

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Гласило

Одржлива Урбана Мобилност - Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услуги
Forimski-moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.