Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
 
ИЗВЕШТАИ ОД РАБОТАТА НА КОМИСИЈАТА ЗА ФИНАНСИРАЊЕ
    -Записник од состанок на комисијата за финансирање при ЗЕЛС 15.06.2012
    -Записник од состанок на комисијата за финансирање при ЗЕЛС 28.03.2012
    -Состанок на комисијата за финансирање при ЗЕЛС 11.04.2011
    -Извештај од третата седница на комисијата за финансирање при ЗЕЛС 22.03.2011
    -Извештај децентрализација 2010
    -Извештај за наплата на даночни приходи по општини 2007-2010
Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.