Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава


Гласило

 Гласило 2019
Декември
Ноември
Октомври
Август/Септември
Јули
Јуни
Април/Мај
Март
Јануари
 Гласило 2018
Декември 2018
Октомври/Ноември 2018
Септември 2018
Јули 2018
Јуни 2018
Мај 2018
Април 2018
Март 2018
Јануари/Февруари 2018

Гласило 2017

Декември 2017
Ноември 2017
Мај/Јуни 2017
Март/Април 2017
Јануари/Февруари 2017

Гласило 2016

Декември 2016
Ноември 2016
Октомври 2016
Август-Септември 2016
Јули 2016
Јуни 2016
Мај 2016
Април 2016
Март 2016
Јануари/Февруари 2016

Гласило 2015

Декември 2015
Ноември 2015
Октомври 2015
Септември 2015
Јули 2015
Јуни 2015
Мај 2015
Април 2015
Март 2015
Јан-Феб 2015

Гласило 2014

Декември 2014
Октомври 2014
Септември 2014
Јули 2014
Јуни 2014
Мај 2014
Април 2014
Март 2014
Јан-Феб 2014

Гласило 2013

Декември 2013
Ноември 2013
Октомври 2013
Септември 2013
Јули 2013
Јуни 2013
Мај 2013
Април 2013
Јануари/Февруари 2013

Гласило 2012

Декември 2012
Ноември 2012
Октомври 2012
Септември 2012
Јули 2012
Јуни 2012
Мај 2012
Април 2012
Март 2012
Јан/Феб 2012

Гласило 2011

Декември 2011
Ноември 2011
Октомври 2011
Септември 2011
Јули 2011
Јуни 2011
Maj 2011
Април 2011
Март 2011
Февруари 2011

Гласило 2010

Декември 2010
Ноември 2010
Октомври 2010
Септември 2010
Јули 2010
Јуни 2010
Мај 2010
Април 2010

Гласило 2009

Декември 2009
Ноември 2009
Октомври 2009
Септември 2009
Јули 2009
Јуни 2009
Мај 2009
Април 2009

Гласило 2008

Декември 2008
Ноември 2008
Октомври 2008
Септември 2008
Јули 2008
Јуни 2008
Мај 2008
Април 2008   
Март 2008

Гласило 2007

Декември 2007
Ноември 2007
Октомври 2007
Септември 2007
Јули 2007
Јуни 2007
Мај 2007
Април 2007
Март 2007
Февруари 2007
Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2018

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.