Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Одржлива урбана мобилност 

Mobilitet i qëndrueshëm urban

Публикација:

Sustainable Urban Mobility in South East European Countries - SUMSEEC


Материјали од обука за одржлива урбана мобилност :

Dubravka Bosnjak_Srebrno Jezero_bh.pdf
Trening  6_18 DAN 1.pdf
Trening 6_18 Plevnik dan 2 final.pdf


Публикација 21 чекор до одржлива урбана општина :

21 STEPS TO SUM SEE CITY.docx
Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.