Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
 

Административната канцеларија на ЗЕЛС ја сочинуваат:

 

Душица Перишиќ

Извршен директор на ЗЕЛС

Ардита Дема Мехмети

Заменик извршен директор на ЗЕЛС

Виктор Арнаудоски

Раководител на нормативно-правниот, финансискиот и административниот сектор во ЗЕЛС

Темјана Митревска

Самостоен административно-технички референт

Софија Стефановска

Советник за материјално финансиско работење

Наташа Вртеска

Правен советник

Ива Наневска

Правен советник

Весна Арсовска - Динковска

Советник координатор за односи со јавноста и медиумите

Ивана Серафимова

Советник-координатор за обуки

Ирена Николов

Советник-координатор за обуки

Александар Арсовски

Советник за информатичка технологија

Александар Стојановски

Референт за информатичка технологија

Никола Тодоровски

Советник за информатичка технологија

Арта Абази

Советник-преведувач

Славе Чорбев

Советник - преведувач

Игор Митревски

Возач

Јуца Димитриевска

Хигиеничар

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услуги
Forumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.