Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Записници од седниците на Управниот Одбор на ЗЕЛС
12-та Седница на Управен Одбор одржан на 6.11.2019
11-та Седница на Управен Одбор одржан на 11.07.2019
10-та Седница на Управен Одбор одржан на 22.06.2019
9-та Седница на Управен Одбор одржан на 22.05.2019
8-та Седница на Управен Одбор одржан на 26.02.2019
7 - та Седница на управен Одбор одржан на 15.11.2018
6-та Седница на Управен Одбор одржан на 12.07.2018г
5-та Седница на Управен Одбор одржана на 31.05.2018г
4-та  Седница  на  Управен  Одбор  одржана на 13.03.2018г
3-та Седница на Управен Одбор одржана на 26.12.2017г

2-ва Сединца на Управен Одбор одржана на 01.12.2017г

1-ва Сединца на Управен Одбор одржана на 29.11.2017г
15-та Седница на Управен Одбор одржана на 15.05.2017
14-та Седница на Управен Одбор одржана на 12.05.2017
13-та Седница на Управен Одбор одржана на 17.03.2017
12-та Седница на Управен Одбор одржана на 14.11.2016
11-та Седница на Управен Одбор одржана на 19.07.2016
10-та Седница на Управен Одбор одржана на 10.06.2016
9-та Седница на Управен Одбор одржана на 20.11.2015
8-ма Седница на Управен Одбор одржана на 03.06.2015
7-ма Седница на Управен Одбор одржана на 26.03.2015г.
6-та Сединца на Управен Одбор одржана на 21.11.2014 г.
5-та Сединца на Управен Одбор одржана на 20.06.2014 г.
4-та Сединца на Управен Одбор одржана на 29.11.2013 г.
3-та Сединца на Управен Одбор одржана на 19.09.2013 г.
2-ва Седница на Управен Одбор одржана на 11.07.2013 г.
1-ва Седница на Управен Одбор одржана на 28.06.2013 г.
11-та Седница на Управен Одбор одржана на 06.12.2012 г
10-та Седница на Управен Одбор одржана на 05.11.2012 г
9-та Седница на Управен Одбор одржана на 31.08.2012 г
8-та Седница на Управен Одбор одржана на 25.05.2012 г
7-та Седница на Управен Одбор одржана на 19.03.2012 г
6-та Седница на Управен Одбор одржана на 14.12.2011 г
4-та Седница на Управен Одбор одржана на 10.11.2011 г
3-та Седница на Управен Одбор одржана на 23.09.2011 г
2-ра Седница на Управен Одбор одржана на 18.08.2011 г
17-та Седница на Управен Одбор одржана на 30.06.2011 г
16-та Седница на Управен Одбор одржана на 28.02.2011 г
15-та Седница на Управен Одбор одржана на 16.02.2011 г
14-та Седница на Управен Одбор одржана на 22.01.2011 г
10-та Седница на Управен Одбор одржана на 16.09.2010 г
9-та Сединца на Управен Одбор одржана на 23.06.2010 г
8-та Сединца на Управен Одбор одржана на 28.05.2010 г
7-та Сединца на Управен Одбор одржана на 01.03.2010 г
6-та Седница на Управен Одбор одржана на 12.11.2009 г
5-та Седница на Управен Одбор одржана на 12.11.2009 г
4-та Седница на Управен Одбор одржана на 20.10.2009 г
3-та Сединца на Управен Одбор одржана на 17.06.2009 г
2-та Сединца на Управен Одбор одржана на 13.06.2006 г
Продолжение на 1-та Сединца на Управен Одбор одржана на 21.05.2009 г
1-та Сединца на Управен Одбор одржана на 13.05.2009 г
 8-та Седница на Управен Одбор одржана на 22.12.2007г
 7-та Седница на Управен Одбор одржана на 06.12.2007г
 Вонредна Седница на Управен Одбор одржана на 31.10.2007г
 6-та Седница на Управен Одбор одржана на 25.09.2007г
 5-та Седница на Управен Одбор одржана на 04.09.2007г
Седница на Управен Одбор и Владата на РМ одржана на 18.11.2010
 Седница на Управен Одбор и Владата на РМ одржана на 01.07.2007г
 3-та Седница на Управен Одбор одржана на 18.06.2007г
 2-та Седница на Управен Одбор одржана на 08.06.2007г
 22-та Седница на Управен Одбор одржана на 23.03.2007г
 21-та Седница на Управен Одбор одржана на 09.03.2007г
 20-та Седница на Управен Одбор одржана на 1 и 2.02.2007г
 Записникот на состанокот на Управениот Одбор на ЗЕЛС со ЕВН одржан на 04.01.2007г
 18-та Седница на Управен Одбор одржана на 06.10.2006г
 17-та Седница на Управен Одбор одржана на 21.09.2006г
 14-та Седница на Управен Одбор одржана на 20.04.2006г
 13-та Седница на Управен Одбор одржана на 07.04.2006г
 12-та Седница на Управен Одбор одржана на 09.03.2006г
 11-та Седница на Управен Одбор одржана на 06.02.2006г
 10-та Седница на Управен Одбор одржана на 16.01.2006г
 9-та Седница на Управен Одбор одржана на 02.12.2005г
 7-та Седница на Управен Одбор одржана на 04.11.2005г
 6-та Седница на Управен Одбор одржана на 21.10.2005г
 5-та Седница на Управен Одбор одржана на 30.08.2005г
 4-та Седница на Управен Одбор одржана на 01.07.2005г
 3-та Седница на Управен Одбор одржана на 14.06.2005г
 2-ра Седница на Управен Одбор одржана на 28.05.2005г
 1-ва Конститутивна Седница на Управен Одбор одржана на 18.05.2005г
 2-ра Седница на Генералното Собрание одржано на 09.12.2005г
 1-ва Седница на Генералното Собрание одржано на 18.05.2005гЗабелешка: Усвојувањето на новиот Статут на ЗЕЛС на 28-та Седница на Постојаниот Комитет, која се одржа во Прилеп на 27 Октомври 2004 година доведе до промени во организациската поставеност во раководните тела на ЗЕЛС. Со новиот Статут, Постојаниот Комитет е преименуван во Управен Одбор и во иднина информациите/записниците поврзани со Седниците на Управниот Одбор ќе можете да ги најдете во горната табела.Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2018

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.