ЛОГИН ИЗБОРНИК
Login Izbornik

Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Информации 2010 - 2012

10.04.2012

05.03.2012

29.12.2010

24.11.2010

24.09.2010

23.07.2010

28.06.2010

03.06.2010

26.05.2010

28.04.2010

07.04.2010

03.03.2010

17 02 2010

01.02.2010

Информации 2007 - 2009

04.09.2009

02.07.2009

03.06.2009

10.09.2008

09.05.2008

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Гласило

Одржлива Урбана Мобилност - Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услуги
© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.