Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава

  АДРЕСА
Заедница на Единиците на Локалната Самоуправа на Република Северна Македонија - ЗЕЛС
ул. „Копенхагенска 5“ 
п.фах: 32
1000 Скопје
Република Северна Македонија

  ТЕЛЕФОН
Тел: 02/ 30 99 033
Факс: 02/ 30 61 994


  E-MAIL

contact@zels.org.mk


Електронска пошта на општините 

Листа со е-пошта на Општините во Република Северна Македонија

Листа со телефонски броеви на Општините во Република Северна Македонија
 
Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.