Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
 

Членови на Комитетот на советите при ЗЕЛС

Членови на Комитет на советите 2017 - 2021

Членови на Комитет на советите 2013- 2017

Членови на комитет на советите 2010-2013

Записници од комитет на советите

04.07.2019 - 3та седница на КнС 

25.10.2018 - 2ра седница на КнС 

12.12.2017 - 1ва седница на КнС

19.04.2016 - 7ма седница на КнС

18.02.2016 - 6та седница на КнС

28.04.2015 - 2ра седница на КнС

26.03.2015 - 1ва седница на КнС

06.07.2010

08.02.2010

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2018

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.