Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
 
Записници од седниците на Генерално собрание на ЗЕЛС
Записник од шеста седница на генерално собрание 30.06.2020
Записник од пета седница на генерално собрание 05.12.2019
Записник од четврта седница на генерално собрание 23.06.2019
Записник од трета седница на генерално собрание 14.12.2018
Записник од втора седница на генерално собрание 26.04.2018
Записник од прва седница на генерално собрание 29.11.2017
Записник од седма седница на генерално собрание 23.12.2016
Записник од седма седница на генерално собрание 07.07.2016
Записник од шеста седница на генерално собрание 11.12.2015
Записник од пета седница на генерално собрание 27.04.2015
Записник од четврта седница на генерално собрание 18.12.2014
Записник од трета седница на генерално собрание 04.07.2014
Записник од втора седница на генерално собрание 12.12.2013
Записник од прва седница на генерално собрание 28.06.2013
Записник од шеста седница на генерално собрание 07.12.2012

Записник од пета седница на генерално собрание 14.12.2011

Записник од четврта седница на генерално собрание 13.07.2011

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.