Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
 
Записници од седниците на Надзорниот Одбор на ЗЕЛС

Записник од 5-та седница на надзорниот Одбор на ЗЕЛС

Записник од 4-та седница на надзорниот Одбор на ЗЕЛС

Записник од 3-та седница на надзорниот Одбор на ЗЕЛС

Записник од 2-та седница на надзорниот Одбор на ЗЕЛС

Записник од 1-та седница на Надзорниот Одбор на ЗЕЛС

Записник од 8-ма седица на Надзорниот Одбор на ЗЕЛС

Записник од 7-та седница на Надзорниот Одбор на ЗЕЛС

Записник од 6-та седница на Надзорниот Одбор на ЗЕЛС

Записник од 5-та седница на Надзорниот Одбор на ЗЕЛС

Записник од 1-та седница на Надзорниот Одбор на ЗЕЛС

Записник од 4-та седница на Надзорниот Одбор на ЗЕЛС

Записник од 3-та седница на Надзорниот Одбор на ЗЕЛС

Записник од 1-та седница на Надзорниот Одбор на ЗЕЛС

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.