ЛОГИН ИЗБОРНИК
Login Izbornik

Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
  Членови на Управниот Одбор се:


ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ

Градоначалник на Градот Скопје – Претседател на ЗЕЛС

МИТКО ЈАНЧЕВ

Градоначалник на општина Кавадарци – Потпретседател на ЗЕЛС

ВИСАР ГАНИУ

Градоначалник на општина Чаир – Потпретседател на ЗЕЛС

МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ

Градоначалник на општина Куманово

ЖИКА СТОЈАНОВСКИ

Градоначалник на општина Илинден

АЉБОН ЏЕМАИЛИ

Градоначалник на општина Боговиње

ФАТМИР ДЕХАРИ

Градоначалник на општина Кичево

ТЕУТА АРИФИ

Градоначалник на општина Тетово

ИВИЦА ТОШЕВСКИ

Градоначалник на општина Ранковце

БЛАГОЈ БОЧВАРСКИ

Градоначалник на општина Штип

СТЕФАН БОГОЕВ

Градоначалник на општина Карпош

НАТАША ПЕТРОВСКА

Градоначалник на општина Битола

КОСТА ЈАНЕВСКИ

Градоначалник на општина Струмица

АЦЕ КОЦЕВСКИ

Градоначалник на општина Велес

ЈОВАН СТОЈАНОСКИ

Градоначалник на општина Охрид

МЕДАТ КУРТОВСКИ

Градоначалник на општина Маврово Ростуше

МИЛИКИЈЕ ХАЛИМИ

Градоначалник на општина Арачиново

САША БОГДАНОВИЌ

Градоначалник на општина Центар

САШО ПОЦКОВ

Градоначалник на општина Гевгелија

ТОМЕ СОЛЕВСКИ

Претседател на совет на општина Кочани

НАСИР МУСЛИУ

Претседател на совет на општина Гостивар –

ТОНИ БОЈКОВСКИ

Претседател на совет на општина Гази баба –  Членови на Надзорниот Одбор се:

ИЛИЈА ЈОВАНОСКИ

Градоначалник на општина Прилеп - Претседател

СОЊА СТАМЕНКОВА

Градоначалник на општина Македонска Каменица

ГОРАН ТРАЈКОВСКИ

Градоначалник на општина Делчево

БОРЧЕ МИТЕВСКИ

Градоначалник на општина Петровец

ЕРКАН АРИФИ

Градоначалник на општина Липково

НИКОЛА ЧАРАКЧИЕВ

Претседател на совет на општина Радовиш

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Гласило

Одржлива Урбана Мобилност - Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услуги
Forimski-moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.