ЛОГИН ИЗБОРНИК
Login Izbornik

Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
ЗЕЛС ЕКСПО 2011
25 - 26 ноември 2011 - Скопје, Македонија

Регистрирај се
На 25 и 26 ноември, 2011 година, ЗЕЛС ќе го организира шестиот по ред Саем на општини „ЗЕЛС ЕКСПО 2011”, на тема „Локалниот економски развој и можностите за инвестиции во општините во Република Македонија”. Целта на оваа саемска манифестација е запознавање на целокупната јавност со достигнувањата на развојот на локалната власт и постигнатиот степен на обезбедување на поадекватни услуги за граѓаните, при што оваа година ќе бидат нагласени активностите што општините ги превземаат за обезбедување на услови за позасилен развој на локалната економија.
На 25 и 26 ноември, 2011 година, ЗЕЛС ќе го организира шестиот по ред Саем на општини „ЗЕЛС ЕКСПО 2011”, на тема „Локалниот економски развој и можностите за инвестиции во општините во Република Македонија”.

Целта на оваа саемска манифестација е запознавање на целокупната јавност со достигнувањата на развојот на локалната власт и постигнатиот степен на обезбедување на поадекватни услуги за граѓаните, при што оваа година ќе бидат нагласени активностите што општините ги превземаат за обезбедување на услови за позасилен развој на локалната економија.

Продолжува : http://zels.org.mk/Default.aspx?news=b6acb35a-a452-4c9e-a2b0-369480613c9a&ln=3 

Назад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Гласило

Одржлива Урбана Мобилност - Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услуги
Forimski-moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.