Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Општина Маврово и Ростуше


+38942 478 815
+38942 478 814
mavrovorostuse@yahoo.com info@mavrovoirostuse.gov.mk a.ajbean@gmail.com
www.rostuse.gov.mk
 


назадПрирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2018

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.