Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Општина Могила


+38947 296 466
+38947 296 360
mogilaop@mt.net.mk gradonacalnik@mogila.gov.mk
www.mogila.gov.mk
 


назадПрирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2018

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.