Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Општина Охрид


+38946 262 469
+38946 262 545
protocol@ohrid.gov.mk gradonacalnik@ohrid.gov.mk
www.ohrid.gov.mk
 


назадПрирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2018

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.