ЛОГИН ИЗБОРНИК
Login Izbornik

Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Архива на вести
2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 1980 |
ноември 2018
1 ноември 2018

октомври 2018
30 октомври 2018
26 октомври 2018
5 октомври 2018

септември 2018
27 септември 2018
14 септември 2018
13 септември 2018
10 септември 2018
5 септември 2018

август 2018

јули 2018
26 јули 2018
13 јули 2018
12 јули 2018
11 јули 2018
5 јули 2018
3 јули 2018

јуни 2018
22 јуни 2018
20 јуни 2018
13 јуни 2018
11 јуни 2018
4 јуни 2018
1 јуни 2018

мај 2018
28 мај 2018
21 мај 2018
11 мај 2018
10 мај 2018
9 мај 2018
4 мај 2018

април 2018
27 април 2018
25 април 2018
24 април 2018
20 април 2018
19 април 2018
16 април 2018
4 април 2018
3 април 2018

март 2018
14 март 2018
12 март 2018
5 март 2018
5 март 2018

февруари 2018
12 февруари 2018
7 февруари 2018

јануари 2018
22 јануари 2018
3 јануари 2018
Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Гласило

Одржлива Урбана Мобилност - Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услуги
© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.