Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Архива на вести
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 1980 |
декември 2009
25 декември 2009
23 декември 2009
18 декември 2009
18 декември 2009
16 декември 2009
10 декември 2009
7 декември 2009
3 декември 2009

ноември 2009
24 ноември 2009
12 ноември 2009
10 ноември 2009
5 ноември 2009

октомври 2009
6 октомври 2009
6 октомври 2009

септември 2009
30 септември 2009
14 септември 2009
2 септември 2009
1 септември 2009
Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.