Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Архива на вести
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 1980 |
декември 2010
30 декември 2010
30 декември 2010
30 декември 2010
30 декември 2010
27 декември 2010
23 декември 2010
23 декември 2010
15 декември 2010
10 декември 2010
9 декември 2010
6 декември 2010
2 декември 2010

ноември 2010
29 ноември 2010
25 ноември 2010
23 ноември 2010
16 ноември 2010
10 ноември 2010
10 ноември 2010
9 ноември 2010
8 ноември 2010
5 ноември 2010

октомври 2010
25 октомври 2010
22 октомври 2010
18 октомври 2010
14 октомври 2010
1 октомври 2010

септември 2010
15 септември 2010
7 септември 2010

август 2010
30 август 2010
16 август 2010

јули 2010
28 јули 2010
20 јули 2010
20 јули 2010
19 јули 2010
16 јули 2010
12 јули 2010
7 јули 2010
7 јули 2010
5 јули 2010

јуни 2010
23 јуни 2010
22 јуни 2010
17 јуни 2010
14 јуни 2010
10 јуни 2010
4 јуни 2010
2 јуни 2010

мај 2010
27 мај 2010
27 мај 2010
17 мај 2010
17 мај 2010
10 мај 2010
6 мај 2010
6 мај 2010
4 мај 2010
3 мај 2010

април 2010
26 април 2010
26 април 2010
13 април 2010
1 април 2010

март 2010
31 март 2010
12 март 2010
12 март 2010
4 март 2010
1 март 2010

февруари 2010
23 февруари 2010
19 февруари 2010
15 февруари 2010
12 февруари 2010
5 февруари 2010

јануари 2010
28 јануари 2010
22 јануари 2010
17 јануари 2010
14 јануари 2010
8 јануари 2010
Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.