Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Архива на вести
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 1980 |
декември 2011
29 декември 2011
28 декември 2011
16 декември 2011
15 декември 2011
13 декември 2011
9 декември 2011
6 декември 2011

ноември 2011
22 ноември 2011
14 ноември 2011
8 ноември 2011
7 ноември 2011
3 ноември 2011

октомври 2011
28 октомври 2011
14 октомври 2011
7 октомври 2011
4 октомври 2011

септември 2011
29 септември 2011
27 септември 2011
25 септември 2011
9 септември 2011
7 септември 2011
6 септември 2011

август 2011
19 август 2011
9 август 2011
4 август 2011
3 август 2011

јули 2011
14 јули 2011
8 јули 2011
6 јули 2011
1 јули 2011

јуни 2011
27 јуни 2011
24 јуни 2011
23 јуни 2011
21 јуни 2011
15 јуни 2011
15 јуни 2011
13 јуни 2011
10 јуни 2011
7 јуни 2011

мај 2011
26 мај 2011
16 мај 2011
4 мај 2011

април 2011
21 април 2011

март 2011
18 март 2011
5 март 2011

февруари 2011
25 февруари 2011
22 февруари 2011
16 февруари 2011
14 февруари 2011
11 февруари 2011
11 февруари 2011
9 февруари 2011
9 февруари 2011

јануари 2011
10 јануари 2011
Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.