Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Архива на вести
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 1980 |
декември 2012
28 декември 2012
26 декември 2012
19 декември 2012
18 декември 2012
13 декември 2012
11 декември 2012
5 декември 2012
4 декември 2012

ноември 2012
30 ноември 2012
26 ноември 2012
21 ноември 2012
15 ноември 2012
6 ноември 2012
2 ноември 2012

октомври 2012
29 октомври 2012
24 октомври 2012
23 октомври 2012
12 октомври 2012
2 октомври 2012
1 октомври 2012

септември 2012
20 септември 2012
19 септември 2012
13 септември 2012
10 септември 2012
4 септември 2012
3 септември 2012

август 2012
30 август 2012
8 август 2012

јули 2012
26 јули 2012
20 јули 2012
16 јули 2012
9 јули 2012
6 јули 2012

јуни 2012
28 јуни 2012
26 јуни 2012
21 јуни 2012
20 јуни 2012
18 јуни 2012
18 јуни 2012
15 јуни 2012
14 јуни 2012
8 јуни 2012
8 јуни 2012
7 јуни 2012
6 јуни 2012
5 јуни 2012
1 јуни 2012

мај 2012
28 мај 2012
21 мај 2012
17 мај 2012
16 мај 2012
16 мај 2012
9 мај 2012

април 2012
27 април 2012
27 април 2012
27 април 2012
25 април 2012
24 април 2012
19 април 2012
5 април 2012
5 април 2012
4 април 2012
4 април 2012
2 април 2012

март 2012
30 март 2012
26 март 2012
21 март 2012
21 март 2012
16 март 2012
15 март 2012
13 март 2012
7 март 2012
2 март 2012

февруари 2012
27 февруари 2012
23 февруари 2012
16 февруари 2012
9 февруари 2012
2 февруари 2012

јануари 2012
Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.