Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Архива на вести
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 1980 |
декември 2013
30 декември 2013
30 декември 2013
27 декември 2013
23 декември 2013
15 декември 2013
11 декември 2013
2 декември 2013
2 декември 2013

ноември 2013
20 ноември 2013
11 ноември 2013
1 ноември 2013

октомври 2013
25 октомври 2013
22 октомври 2013
17 октомври 2013
15 октомври 2013
7 октомври 2013
4 октомври 2013
4 октомври 2013
4 октомври 2013
2 октомври 2013

септември 2013
18 септември 2013
11 септември 2013

август 2013
20 август 2013

јули 2013
25 јули 2013
13 јули 2013
12 јули 2013
10 јули 2013
9 јули 2013
5 јули 2013
1 јули 2013

јуни 2013
17 јуни 2013
12 јуни 2013
5 јуни 2013

мај 2013
27 мај 2013
24 мај 2013

април 2013
26 април 2013
26 април 2013
22 април 2013
22 април 2013
19 април 2013

март 2013
27 март 2013
5 март 2013
4 март 2013

февруари 2013
27 февруари 2013
19 февруари 2013
6 февруари 2013
6 февруари 2013

јануари 2013
18 јануари 2013
16 јануари 2013
Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.