Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Архива на вести
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 1980 |
декември 2014
29 декември 2014
29 декември 2014
19 декември 2014
18 декември 2014
17 декември 2014
11 декември 2014
10 декември 2014
4 декември 2014
3 декември 2014

ноември 2014
25 ноември 2014
17 ноември 2014
14 ноември 2014
4 ноември 2014
3 ноември 2014
3 ноември 2014
3 ноември 2014

октомври 2014
2 октомври 2014

септември 2014
25 септември 2014
24 септември 2014
18 септември 2014
12 септември 2014
12 септември 2014
9 септември 2014
2 септември 2014
1 септември 2014

август 2014
21 август 2014

јули 2014
8 јули 2014
7 јули 2014
3 јули 2014

јуни 2014
27 јуни 2014
24 јуни 2014
18 јуни 2014
13 јуни 2014
5 јуни 2014
4 јуни 2014
2 јуни 2014

мај 2014
28 мај 2014
23 мај 2014
21 мај 2014
19 мај 2014
13 мај 2014
9 мај 2014
6 мај 2014
6 мај 2014

април 2014
7 април 2014
3 април 2014

март 2014
21 март 2014
20 март 2014
7 март 2014
5 март 2014
3 март 2014

февруари 2014
13 февруари 2014
12 февруари 2014

јануари 2014
27 јануари 2014
Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.