Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Архива на вести
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 1980 |
декември 2015
30 декември 2015
21 декември 2015
17 декември 2015
16 декември 2015
15 декември 2015
10 декември 2015
7 декември 2015

ноември 2015
24 ноември 2015
24 ноември 2015
23 ноември 2015
12 ноември 2015
6 ноември 2015
5 ноември 2015

октомври 2015
28 октомври 2015
9 октомври 2015
7 октомври 2015

септември 2015
25 септември 2015
15 септември 2015
2 септември 2015

август 2015

јули 2015
31 јули 2015
16 јули 2015

јуни 2015
25 јуни 2015
25 јуни 2015
22 јуни 2015
16 јуни 2015
7 јуни 2015
2 јуни 2015
1 јуни 2015
1 јуни 2015

мај 2015
26 мај 2015
21 мај 2015
8 мај 2015
5 мај 2015

април 2015
29 април 2015
24 април 2015
24 април 2015
21 април 2015
8 април 2015
6 април 2015
3 април 2015

март 2015
27 март 2015
17 март 2015
17 март 2015
13 март 2015

февруари 2015
27 февруари 2015
18 февруари 2015
16 февруари 2015
10 февруари 2015

јануари 2015
30 јануари 2015
26 јануари 2015
8 јануари 2015
Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.