Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Архива на вести
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 1980 |
декември 2016
29 декември 2016
26 декември 2016
19 декември 2016

ноември 2016
17 ноември 2016
14 ноември 2016
10 ноември 2016
7 ноември 2016
4 ноември 2016

октомври 2016
21 октомври 2016
14 октомври 2016
10 октомври 2016
6 октомври 2016

септември 2016
29 септември 2016
12 септември 2016
5 септември 2016

август 2016
29 август 2016
12 август 2016
4 август 2016

јули 2016
20 јули 2016
18 јули 2016
8 јули 2016
6 јули 2016
1 јули 2016

јуни 2016
24 јуни 2016
22 јуни 2016
14 јуни 2016
8 јуни 2016
6 јуни 2016

мај 2016
20 мај 2016
12 мај 2016
11 мај 2016

април 2016
26 април 2016
22 април 2016
20 април 2016
13 април 2016
5 април 2016
5 април 2016

март 2016
25 март 2016
23 март 2016
21 март 2016
15 март 2016
10 март 2016
8 март 2016
8 март 2016
8 март 2016

февруари 2016
22 февруари 2016
10 февруари 2016

јануари 2016
12 јануари 2016
Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.