Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Архива на вести
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 1980 |
декември 2017
26 декември 2017
21 декември 2017
15 декември 2017
7 декември 2017
5 декември 2017
4 декември 2017

ноември 2017
10 ноември 2017

септември 2017
12 септември 2017

јули 2017
13 јули 2017

јуни 2017
15 јуни 2017

мај 2017
15 мај 2017
12 мај 2017
9 мај 2017
9 мај 2017
6 мај 2017

април 2017
25 април 2017

март 2017
22 март 2017
17 март 2017
17 март 2017
3 март 2017

февруари 2017
2 февруари 2017
2 февруари 2017
Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.