Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Архива на вести
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 1980 |
декември 2019
25 декември 2019
20 декември 2019
19 декември 2019
12 декември 2019
6 декември 2019
4 декември 2019

ноември 2019
26 ноември 2019
22 ноември 2019
19 ноември 2019
7 ноември 2019
6 ноември 2019

октомври 2019
28 октомври 2019
18 октомври 2019
17 октомври 2019

септември 2019
24 септември 2019
23 септември 2019
18 септември 2019
4 септември 2019

август 2019
20 август 2019
8 август 2019

јули 2019
29 јули 2019
5 јули 2019

јуни 2019
25 јуни 2019
23 јуни 2019
20 јуни 2019
7 јуни 2019

мај 2019
28 мај 2019
22 мај 2019
21 мај 2019
20 мај 2019
10 мај 2019

април 2019
24 април 2019
15 април 2019
11 април 2019
10 април 2019
3 април 2019

март 2019
26 март 2019
22 март 2019
22 март 2019

февруари 2019
28 февруари 2019
26 февруари 2019
6 февруари 2019

јануари 2019
28 јануари 2019
Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.