Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Bordi Drejtues i BNJVL-së do të mbajë seancën e gjashtë
12 јули 2018
 

Bordi Drejtues i BNJVL-së sot (12 korrik, 2018), duke filluar prej orës 12.00, do të mbajë seancën e gjashtë në hapësirat e BNJVL-së. Në seancë do të shqyrtohen sfidat financiare me të cilat ballafaqohen pushtetet lokale në fushën e arsimit, prandaj është i ftuar edhe Arber Ademi, Ministri i arsimit dhe shkencës. Në rendin ditor përfshihet edhe pika që i dedikohet ndërmarrjes së hapave të ardhshme për aplikimin e veglës së transparencës të funksionarëve të zgjedhur në nivel lokal. Gjithashtu do të shqyrtohet iniciativa e Rrjetit të inspektorëve të qarkullimit rrugor pranë BNJVL-së për disa ndryshime ligjore të caktuara, por gjithsesi do të diskutohet edhe për iniciativat të delegatëve, që u shprehën në seancën e dytë të Kuvendit Gjeneral të BNJVL-së. Në seancën në fjalë do të diskutohet edhe për propozime të tjera të dërguara nga komunat në BNJVL.назад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услуги
Forumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.