Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Резултати од практичниот дел од испитот за Градежно Земјиште
9 ноември 2020
 Резултати од преполагањето на практичниот дел од испитот за Градежно Земјиште од полагањето одржано на 09.11.2020 година.

Резултати

назад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.