Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Thirrje për aplikim për çmimin “Qyteti i gjelbër evropian për vitin 2021” dhe “Gjethja e gjelbër evropiane për vitin 2020”
12 јули 2018
 

Komisioni Evropian ka nisur thirrjen për aplikim për çmimet “2021 European Green Capital” dhe “2020 European Green Leaf ”. Kjo thirrje është e hapur për qytetet evropiane nga vendet anëtare të BE-së, vendet kandidate të BE-së dhe Islanda, Lihtenshtajni, Norvegjia dhe Zvicra për të festuar qytetet që janë të përkushtuar ndaj mbrojtjes s mjedisit jetësor dhe stabilitetit social dhe ekonomik. Broshura "A do të jetë qyteti juaj fituesi i ardhshëm i çmimit Qyteti i gjelbër evropian" shpjegon më hollësisht kushtet e konkursit http://ec.europa.eu/environment/europeangreencapital/wp-content/uploads/2013/02/EGCA_2021_Will_Your_City_Brochure.pdf​, ndërsa kjo broshurë http://ec.europa.eu/environment/europeangreencapital/wp-content/uploads/2015/02/EGLA_2020_Will_Your_City_Brochure.pdf shpjegon rëndësinë e çmimit për vitin 2020. Konkurset mbyllen më datë 18 tetor 2018 (16.00 CEST), kurse më shumë informacione dhe regjistrimi mund të gjenden përmes portalit http://egcportal.dara.link/. Regjistrimi nëpërmjet këtij portali u lejon qyteteve të eksplorojnë aplikacionin pa asnjë detyrim për t'u aplikuar.

Andrea Wesolowski, Communications Coordinator

European Green Capital and European Green Leaf Awards Secretariat

c/o RPS, West Pier Business Campus,

Dun Laoghaire, Co. Dublin, Ireland

Phone: +353 85 727 3467

Email: info@europeangreencapital.eu

info@europeangreenleaf.eu

Web: http://ec.europa.eu/europeangreencapital

http://ec.europa.eu/europeangreenleafназад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услуги
Forumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.