Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Thirrje nga ambasada në Beograd për parashtrimin e propozim-projekteve për grante të vogla
5 септември 2018
 

 

Programi për ndihmë të drejtpërdrejtë (DAP) në kuadër të Ambasadës së Australisë në Beograd është i hapur për të parashtruar propozim-projekte në tre vende: Serbi, Republikën e Maqedonisë dhe Mal të Zi. Programi është i arritshëm për organizatat joqeveritare, organizatat civile, si dhe organizatat të cilat kërkojnë mjete për të zbatuar aktivitetet/projektet, të cilët i përfshijnë këto prioritete:

· Promovimi i të drejtave të njeriut, liria e të shprehurit dhe qeverisja e mirë

· Promovimi i barazisë gjinore dhe përforcimi i femrave, si nxitës të zhvillimit ekonomik

· Nxitja e inkluzionit të personave me nevoja të veçanta.

DAP paraqet një program fleksibil për grante të vogla, të cilat në mënyrë financiare janë përkrahur nga Buxheti i Australisë për ndihmë, si dhe të menaxhuara nga Ambasada e Australisë në Beograd.

Aplikacionet duhet të dërgohen me poste elektronike më së voni deri më 30 shtator në këtë adresë elektronike: belgrade.embassy@dfat.gov.au.

Formulari për aplikim dhe instruksionet mund të gjenden në adresën elektronike:https://serbia.embassy.gov.au/bgde/direct-aid-program.html, ndërsa për informacione plotësuese për programin në fjalë për ndihmë të drejtpërdrejtë gjenden në: https://dfat.gov.au/people-to-people/direct-aid-program/Pages/direct-aid-program.aspx.

Kandidatët e zgjedhur do të kontaktohen në muajin tetor, 2018.

назад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услуги
Forumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.