Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Thirrje për Javën Evropiane të lëvizshmërisë
14 август 2019

Bashkësia e njësive të vetëqeverisjes Lokale të Republikës së Maqedonisë së Veriut - BNJVL me mbështetjen e Projektit "Lëvizshmëri e Qëndrueshme Urbane në Evropën Juglindore - SUMSEEC II [1]", Fondi i hapur  për efikasitet energjetik i Evropës juglindore (ORF EE), fton të gjithë të interesuarit të aplikojnë për Javën Evropiane të lëvizshmërisë në komunat e tyre nga 16-22.9.2019. Detajet për kushtet për aplikim  janë dhënë në formatin e bashkangjitur.
Nëse jeni të interesuar të merrni pjesë në shtojcë keni  formularin i cili duhet të plotësohet dhe të njejtin t’a dërgoni në adresën e mëposhtme të emailit: samir.memedov@giz.de ose aleksandar.arsovski@zels.org.mk deri më 21 Gusht 2019. deri në orën 10:00.
Me respekt,


BNJVL
Shtojcë:

01. Povik za evropskata nedela na mobilnost.doc
02. Application form EMW.docx

назад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2018

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услуги
Forumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.