Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
THIRRJE PUBLIKE për njësitë e vetëqeverisjes lokale për të shprehur interesimin e tyre për pjesëmarrje në projektin "Fuqizimi i Këshilleve komunale"
14 септември 2018
 
 
 
Nëpërmjet kësaj thirrjeje për shprehjen e interesit për pjesëmarrje në projektin "Fuqizimi i këshillave komunale", do të përzgjidhen 9 komuna, të cilat do të përfshihen në projekt nga janari i vitit 2019.
Kohëzgjatja e aktiviteteve me nëntë komunat e reja të përzgjedhura është 18 muaj dhe ato parashihen të fillojnë me implementim në janar të vitit 2019 dhe përfundojnë në qershor 2020.
 
Më shumë informacione mbi kriteret dhe mënyrën e aplikimit mund të shihni në dokumentet e mëposhtme:

назад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услуги
Forumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.