ЛОГИН ИЗБОРНИК
Login Izbornik

Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Повик за обука ,,Youth-Friendly Urban Programmes“
17 март 2017

Мрежата на Европските младински престолнини (Network of the European Youth Capitals) објави повик за градови/општини кои имаат за цел да ги зголемат своите инвестиции во младите и кои размислуваат да се пријават за стекнување со титулата на Европска младинскa престолнина (www.europeanyouthcapital.org). Објавен е повик за пријавување за учество на обука - Youth-Friendly Urban Programmes, која ќе се одржи од 5-7 април, 2017 година, во Клуј-Напока (Романија).
 
Целта на обуката е да ги поддржи и поттикне градовите да обезбедат поголеми тематски активности кои се однесуваат на младите. Крајниот рок за приjавување за учество на обуката е до 24 март, 2017 година. За делегација од три учесници предвидено е партиципација од 995 евра, а за делегација од двајца учесници 830 евра. За работен јазик на обуката е утврден англискиот јазик. Подетални Информации за ПОВИК и ОБУКА.docxназад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Ново - Годишен извештај

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

Гласило

Стратешки план 2011 - 2015

Родова еднаквост


ЗЕЛС е-услуги
© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.