ЛОГИН ИЗБОРНИК
Login Izbornik

Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Публикуван ,,Годишен извештај на ЗЕЛС за 2016 година“
25 април 2017
 

ЗЕЛС публикуваше ,,Годишен извештај на ЗЕЛС за 2016 година“, кој е дванаесетти по ред, со цел да обезбеди поголема транспарентност во своето работење. На 42 страници, низ седум поглавја, преку слика и текст се прикажани најзначајните активности и постигнатите резултати на ЗЕЛС реализирани во текот на 2014 година, како и приходите и расходите на Заедницата, заедно со Ревизорскиот извештај за оваа година. Публикацијата „Годишен извештај на ЗЕЛС за 2016 година“ е печатена на три јазици ( македонски, албански и англиски), со вкупен тираж од 240 примероци и истите ќе бидат поделени на општините, министерствата, медиумите и дипломатскиот кор.

,,Годишен извештај на ЗЕЛС за 2016 година“( МК; АЛБ; ЕНГ)назад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Ново - Годишен извештај

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

Гласило

Стратешки план 2011 - 2015

Родова еднаквост


ЗЕЛС е-услуги
© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.