ЛОГИН ИЗБОРНИК
Login Izbornik

Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
СООПШТЕНИЕ
9 мај 2017
 

 

Претседателство на ЗЕЛС, свикува прес-конференција, што ќе се одржи денес, на 09 мај, 2017 година, во 14,30 часот, во просториите на Заедницата на единиците на локалната самоуправа на Република Македонија, на улица „Копенхагенска“ број 5 , Скопје.

Тема на прес-конференцијата ќе биде што понатаму со мандатите на градоначалниците и општинските советници и со квалитетното спроведување на надлежностите од страна на единиците на локалната самоуправа на Република Македонија.

Со почит,

Заедница на единиците на локалната

самоуправа на Република Македонија - ЗЕЛСназад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Ново - Годишен извештај

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

Гласило

Стратешки план 2011 - 2015

Родова еднаквост


ЗЕЛС е-услуги
© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.