ЛОГИН ИЗБОРНИК
Login Izbornik

Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Известување за прес-конференција во 15.30 часот, во просториите на ЗЕЛС
12 мај 2017

 

Почитувани,

Заедницата на единиците на локалната самоуправа на Република Македонија – ЗЕЛС, Ве информира дека денес (12 мај, 2017г.-петок) ќе ја одржи 14-та седница на Управниот одбор на ЗЕЛС посветена на мандатот на Градоначалниците и членовите на советот на единиците на локалната самоуправа.

 назад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Ново - Годишен извештај

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

Гласило

Стратешки план 2011 - 2015

Родова еднаквост


ЗЕЛС е-услуги
© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.