Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Ве информираме дека поради миграција на информацискиот систем, во период од 8 до 16 февруари 2018, се очекува да има подолги прекини во функционирањето на системите e-stvari.mk, gradezna-dozvola.mk и rdgz.mk.
7 февруари 2018
 Почитувани,

Ве информираме дека поради миграција (пренесување на податоци од една на друга системска платформа) на информацискиот систем, во период од 8 до 16 февруари 2018, се очекува да има подолги прекини во функционирањето на системите e-stvari.mk, gradezna-dozvola.mk и rdgz.mk.

Ве молиме постапките што се итни, неодложни и поврзани со рокови да се потрудите да ги извршите пред овој период.

Ви благодариме на разбирањето.
Со почит
ЗЕЛС

назад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услуги
Forumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.